Σάββατο, Δεκεμβρίου 20

Πάντως οχι με αυτό το blog...

Η "αρρώστια" μου για την αναζήτηση εναλλακτικών μεθόδων κέρδους πέρα από τους παραδοσιακούς(σκληρή εργασία κτλ...) με οδήγησε στο να ασχοληθώ με τη δημιουργία αυτού του blog. Γενικά χωρίς να έχω πολυασχοληθεί με το θέμα των blogs κάνοντας μια μικρή έρευνα απογοητεύθηκα. Τα πιο πολλά κείμενα μου θυμίζουν εκθέσεις ιδεών 3ης Λυκείου και πιθανότητα απευθύνονται σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Έχοντας πλέον ξεπεράσει τον ψευτορομαντισμό και την "πλύση εγκεφάλου" από φιλόλογους κομάντος του Αλαβάνου ασχολούμαι με πιο πρακτικά θέματα.
Πρώτος μου στόχος είναι να προσελκύσω έστω και έναν αναγνώστη.

Έχω φάει σαββατιάτικα όλο μου το πρωί με αυτήν την ιστορία και ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς στο διάολο θα αναζητήσει και θα βρεί κάποιος το blog μου.


Αν μάλιστα λάβει κανείς υπόψη πως ότι γραφτεί εδώ δεν απευθύνεται σε γνωστούς και φίλους πάρα μόνο σε αγνώστους το βλέπω χλωμό.

Δεύτερος στόχος,αν βρεθεί έστω και ένας που κατα λάθος θα πέσει πάνω σ΄αυτό το blog είναι μια ειλικρινής και χωρίς
κολλήματα και ιδεοληψίες συζήτηση περί οικονομίας,χρηματιστηρίου,στοιχήματος,επιχορηγήσεων,ιντερνετικής διαφήμισης και οτιδήποτε ο καθένας μπορεί να σκεφθεί πάνω στο θέμα "εύκολο χρήμα".

Αγαπημένο μου θέμα στο οποίο θα αναφερθώ στο επόμενό μου post είναι οι χρηματιστηριακές απάτες και οι τριγωνικές συναλλαγές.



Για να σου δώσω μια πρόγευση,θα αναφερθώ με πλήρως τεκμηριωμένα στοιχεία για την απάτη της χρονιάς στο Ελληνικό Χρηματιστήριο,την εξαγορά της Nova από την Forthnet.

Φίλε αναγνώστη,αν και όποτε εμφανισθείς σου το λέω από τώρα. Αν είσαι 15-20 χρονών και νομίζεις ότι με arbitrage στο στοίχημα ή με Bux θα γίνεις πλούσιος καλύτερα να απευθυνθείς αλλού. Αν όμως έχεις ξεπεράσει αυτό το στάδιο και ψάχνεσαι πιο σοβαρά είσαι στο κατάλληλο μέρος.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ... ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΛΑΛΗΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ μου άρεσε αυτο το
    ''Φίλε αναγνώστη,αν και όποτε εμφανισθείς σου το λέω από τώρα. Αν είσαι 15-20 χρονών και νομίζεις ότι με arbitrage στο στοίχημα ή με Bux θα γίνεις πλούσιος καλύτερα να απευθυνθείς αλλού. Αν όμως έχεις ξεπεράσει αυτό το στάδιο και ψάχνεσαι πιο σοβαρά είσαι στο κατάλληλο μέρος.''
    θα χαρώ κάποια στιγμη να σε δω απο τα μέρη μου
    http://fotismaths.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή