Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30

Site ομαδικών αγορών

Το τελευταίο διάστημα, σε παγκόσμια κλίμακα, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος μια πρωτοποριακή και έξυπνη ιδέα.Τα site ομαδικών αγορών ή αλλιώς one deal a day.
Ο λόγος για τα Groupon, Tsoonami, Goldendeals,LiveMyCitydeals.skroutz.gr και prolaveto.com  ,sites που «ανεβάζουν» στο Διαδίκτυο ελκυστικές προσφορές από καταστήματα –με εκπτώσεις που κυμαίνονται από 40% έως και 90%– οι οποίες ενεργοποιούνται υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιστεί ένας ελάχιστος αριθμός πελατών. Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε ένα από τα παραπάνω sites αναρτάται η «προσφορά της ημέρας», μία υπηρεσία, δηλαδή, σε εξαιρετικά μειωμένη τιμή.

Aλλωστε, η λογική των «ομαδικών αγορών» χρησιμοποιείται με επιτυχία εδώ και αρκετούς μήνες στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, το αμερικανικό Groupon, πρωτεργάτης στο «group buying», λειτουργεί ήδη σε 50 πόλεις των ΗΠΑ και 60 ευρωπαϊκές (ανάμεσά τους και στην Ελλάδα με το groupon. gr), με 6 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη. Με αποτέλεσμα, όπως εκτιμούν ειδικοί, η αξία του εν λόγω site να ξεπερνάει σήμερα το 1 δισ. δολάρια, παρ’ όλο που έκανε την εμφάνισή του μόλις τον Νοέμβριο του 2008.

Το κέρδος που προκύπτει για εμάς είναι διπλό.
Πρώτα απ΄όλα σαν απλοί καταναλωτές μπορούμε να βρούμε πραγματικά πολύ καλές προσφορές.
Δεύτερον ως blogger ή μέσω e-mail,facebook και γενικά site κοινωνικής δικτύωσης μπορούμε χρησιμοποιώντας το προσωπικό Link που έχει κάθε εγγεγραμένο μέλος να κάνουμε reference φίλους και αναγνώστες καθώς οι εταιρείες αυτές προσφέρουν bonus για κάθε νέο μέλος που θα εγγράφετε προερχόμενο από το προσωπικό μας link.

Πιο συγκεκριμένα:
Groupon: Πρόκειται για τον ηγέτη του κλάδου παγκοσμίως. Κερδίσετε 3 ευρώ για κάθε έναν που θα εγγράφετε, μέσα από το μοναδικό προσωπικό Link που σας παρέχεται.

Tsoonami: Καθαρά Ελληνικό site όπου υπάρχει και η δυνατότητα να κερδίσετε 1ευρώ αγορών, για κάθε έναν που θα εγγράφετε.

Προσοχή όμως για να πιστωθούν τα λεφτά στον λογαριασμό σας θα πρέπει όσοι εγγράψατε να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μια αγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου