Δευτέρα, Οκτωβρίου 11

Σίγουρο στοίχημα

Ti είναι το σίγουρο στοίχημα ;  Έστω ότι σε ένα over under στοίχημα σε έναν αγώνα μία εταιρία στοιχημάτων δίνει απόδοση 3 για το under και μία άλλη απόδοση 3 για το over. Αν στοιχηματίσουμε 100 Ευρώ στο over με απόδοση 3 και επίσης 100 Ευρώ στο under με απόδοση 3, τότε είτε ο αγώνας έρθει over ή under εμείς θα έχουμε κερδίσει 200 Ευρώ και θα έχουμε χάσει 100 Ευρώ, οπότε θα έχουμε σίγουρο κέρδος 100 Ευρώ.


Προφανώς αυτή η περίπτωση να έχουμε από ένα σίγουρο στοίχημα τόσο μεγάλο κέρδος δεν ισχύει στην πραγματικότητα, αλλά δείχνει τη λογική του σίγουρου στοιχήματος που δεν είναι άλλη από το να ποντάρουμε σε διαφορετικές εταιρίες στοιχημάτων και να προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τις διαφορές στις αποδόσεις τους ώστε να βγάλουμε ένα μικρό σίγουρο κέρδος.

Πρέπει βέβαια να σας προειδοποιήσουμε ότι το “σίγουρο κέρδος” που αναφέρουμε, καθόλου σίγουρο δεν είναι. Πολλά μπορούν να συμβούν και να χαθεί το σίγουρο κέρδος .
Οι εταιρείες στοιχημάτων παρακολουθούν και αυτές τις αποδόσεις του ανταγωνισμού και σε τέτοιες περιπτώσεις σπεύδουν να διορθώσουν τις αποδόσεις πριν μπορέσουμε να τις εκμεταλλευτούμε.
Επίσης πολλές φορές και ειδικά σε περιπτώσεις που το σίγουρο στοίχημα έχει μεγάλη απόδοση το αποδίδουν σε λάθος και ακυρώνουν το συγκεκριμένο στοίχημα.
Πάντως, επειδή είναι πρακτικά αδύνατο να παρακολουθεί κανείς όλες τις αποδόσεις σε όλα τα στοιχήματα σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων χωρίς να χρησιμοποιεί κάποιο εργαλείο,βάζοντας κάποιος στο Google τη φράση sure bets εντοπίζει πληθώρα μηχανών αναζήτησης που κάνουν συγκρίσεις αποδόσεων και εντοπίζουν τέτοια στοιχηματικά γεγονότα.

4 σχόλια:

  1. iparxoun polles ipiresies gia ta legomena sure bets, alla pleon den aksizoun afou oi eteries allazoun tis apodoseis me taxitita astrapis
    http://www.xmarks.com/topic/sure_bets

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. www.profibettor.com only professional bets every day by our team join us and make your live easier

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαυμάζω τις σκέψεις σας και τον τρόπο σας να εκφράζουν και τη θέση της μπροστά από τους αναγνώστες είναι πραγματικά

    κάτι που έχω δει μετά από μια μακρά time.Provides Συνδεδεμένοι Σίγουρα στοιχήματα και άλλα Ευκαιρία Arbitrage
    My arbets Provides Online Sure Bets and other Arbitrage Opportunity

    ΑπάντησηΔιαγραφή