Πέμπτη, Αυγούστου 21

Free bets και sure bets

Σας παρουσιάζω την μόνη αληθινή μέθοδο που έχω ανακαλύψει μέχρι σήμερα για εύκολο χρήμα μέσω internet. Αυτό δεν σημαίνει ότι την συστήνω σε κανέναν καθώς ο χρόνος που θα απαιτηθεί είναι πολύ μεγαλύτερος και με μικρότερα κέρδη από την οποιαδήποτε εργασία που πληρώνει 10 ευρώ την ώρα. Μην το δοκιμάσετε λοιπόν παρά μόνο αν είστε δημόσιος υπάλληλος και έχετε πολύ χρόνο να αφιερώσετε και σίγουρα δεν θα γίνετε πλούσιος!Όπως γνωρίζετε υπάρχουν online δεκάδες εταιρείες στοιχήματος.Όλες αυτές οι εταιρείες για να σας δελεάσουν προσφέρουν bonus εγγραφής.Στις περισσότερες το bonus ισούται με το 100% των χρημάτων που έχετε τοποθετήσει.
Πρώτο Βήμα:Εγγράφεστε λοιπόν σε 10 με 15 εταιρείες online betting που προσφέρουν 100% bonus εγγραφής.Υπάρχουν στο internet και δεκάδες site με μηχανές αναζήτησης των λεγομένων sure bets.Τι σημαίνει αυτό; Οι εταιρείες στοιχημάτων,και μιλάω μόνο για sport betting, έχουν μεν παραπλήσιες αποδόσεις μεταξύ τους αλλά όχι ακριβώς τις ίδιες για το ίδιο αθλητικό γεγονός.Επομένως οι μηχανές αναζήτησης sure bets αναζητούν ποια εταιρεία προσφέρει την καλύτερη απόδοση για τον άσο,ποια για το χι και ποιά για το διπλό. Μέ έναν απλό μαθηματικό τύπο βρίσκεται πώς θα πρέπει να κατανείμετε τα χρήματά σας και στα 3 αποτελέσματα σε 3 διαφορετικές εταιρείες στοιχήματος ώστε να είστε πάντοτε κερδισμένοι ανεξαρτήτως αποτελέσματος.Άρα:
Δεύτερο Βήμα: Παρακολουθείται τις αποδόσεις των εταιρειών μέσω των μηχανών αναζήτησης sure bets.Σημειώνω ότι οι αποδόσεις των sure bets ειναι περίπου 101-103%. Τοποθετείται δηλαδή 100 ευρώ για να κερδίσετε 1 ως 3 ευρώ.Και οι δύο αυτές μέθοδοι είναι πολύ χρονοβόρες και κρύβουν παγίδες. Για να αποσύρεις τα χρήματά σου από μια εταιρεία στοιχήματος θα πρέπει να τζιράρεις 3 φορές τα χρήματα που έβαλες και τα χρήματα του bonus.Έστω ότι τοποθετήσατε 50 ευρώ + 50 ευρώ μπόνους θα πρέπει να τζιράρεται 300 ευρώ για να αποσύρετε τα χρήματά σας. Όσο για τα sure bets εκτός από εσάς τα παρακολουθούν και οι εταιρείες στοιχημάτων,οπότε πρέπει να τις προλάβετε πρίν αλλάξουν τις αποδόσεις. Απαιτείται γενικώς να έχετε πολύ χρόνο για πέταμα!Ο συνδυασμός όμως των 2 τεχνικών και η τήρησή τους με πειθαρχία μπορεί να προσφέρει ένα μεροκάματο 30-40 ευρώ αν τρώτε όλη την μέρα σας μπροστά στην οθόνη. Η μέθοδος είναι βέβαια πεπερασμένη διότι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι πεπερασμένες στον αριθμό. Το πιό πιθανό είναι να βαρεθείτε και να τζογάρετε τα χρήματά σας οπότε η συμβουλή μου είναι απλά να μην ασχοληθείτε!Γιατί τα γράφω τότε; Απλά και μόνο γιατί πιστεύω στην δωρεάν ενημέρωση ώστε να μην βρεθούν τίποτα επιτήδειοι που θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν το μυστικό του αιώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου