Σάββατο, Σεπτεμβρίου 11

Κέρδος από Fiverr και Gigbucks

 Ένας έξυπνος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο κάθε μέρα, συνδυάζοντας Fiverr και Gigbucks. Αυτή τη φορά βρήκαμε έναν άλλο τρόπο να κερδίζουμε χρήματα, χρησιμοποιώντας το Fiverr και έναν από τους κλώνους του, το Gigbucks. Το Gigbucks είναι ουσιαστικά ένας ιστότοπος παρόμοιος με το Fiverr, εκτός από το ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας με $ 5 έως $ 50. Χωρίς να το σκεφτούμε, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η ίδια ακριβώς υπηρεσία κοστίζει $ 5 στο Fiverr και $ 5 έως $ 50 στο Gigbucks. Αυτό λοιπόν που μπορούμε να κάνουμε είναι να πουλήσουμε μια υπηρεσία στην Gigbucks που θα αναλάβει κάποιος άλλος στο Fiverr. Θα λειτουργήσουμε μόνο ως ενδιάμεσος και θα βάλουμε τη διαφορά στο Paypal μας!

Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι θα πληρωθούμε πρώτα (περισσότερες από 3 ημέρες) και στη συνέχεια θα πληρώσουμε για την υπηρεσία. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αναρωτιούνται, γιατί να πληρώνουν περισσότερα για την ίδια υπηρεσία στο Gigbucks αντί να πηγαίνουν απευθείας στο Fiverr; Η απάντηση βασίζεται στο γεγονός ότι επειδή γνωρίζετε την ύπαρξη του Fiverr δεν σημαίνει ότι το γνωρίζουν όσοι εισέρχονται στον κλώνο του. Ακόμα κι αν το ήξεραν, θα τους ήταν δύσκολο να γνωρίζουν ότι μεταπωλείτε την υπηρεσία!
Ας υποθέσουμε ότι μεταπωλούμε μια υπηρεσία για $ 10 και την αγοράζουμε για $ 5, και βγάζουμε αμέσως κέρδος $ 5. Φυσικά, όσο περισσότερες παραστάσεις παράγουμε, τόσο περισσότερα κέρδη θα έχουμε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει μόνο μία απόδοση ανά ημέρα, το μπόνους μας θα είναι 30 * 5 = 150 $ ανά μήνα, το οποίο απαιτεί να αφιερώσουμε μόνο λίγα λεπτά. 
Μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου: Κάθε νέος χρήστης ή πωλητής του Gigbucks ξεκινά στο Επίπεδο 1. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να πουλήσουν τις πρώτες δέκα συναυλίες για $ 5, οπότε αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως. Ωστόσο, όταν ολοκληρώσει επιτυχώς 10 πωλήσεις, ο λογαριασμός θα αναβαθμιστεί στο επίπεδο 2 και θα παραχωρήσει δικαιώματα πωλήσεων Gig έως και $ 30. Με άλλα λόγια, από τότε, έχουμε αρχίσει να υπολογίζουμε τα κέρδη.
Πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου: Αυτή η μέθοδος απαιτεί μόνο ελάχιστο χρόνο, ακόμη και αν ο πωλητής έχει φτάσει στο επίπεδο να δέχεται πολλές παραγγελίες καθημερινά. Μόλις ο πωλητής φτάσει στο Επίπεδο 2, δηλαδή 10 Gig έχει πουληθεί, η όλη διαδικασία σημαίνει ότι έχει προχωρήσει και θα προχωρήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου